Identiteitstraining 'Sterker door Jezus'

Sterker door Jezus

Wil jij je kind geestelijke tools meegeven voor het leven?

Tijdens de superleuke middagen oefenen we hoe je om kan gaan met boosheid, verdriet, angst en leugens op een handige manier samen met Jezus. Door middel van creativiteit, rollenspel, proefje, Gods stem leren verstaan, Bijbelse kindermeditatie en nog veel meer leuke dingen! Hoe leuk is het om dit samen met andere kinderen te beleven en ook je eigen mooie ontdekkingen tekent of opschrijft in je eigen notitieboekje.

Gun jij ook dat je kind vrijmoedig in het leven staat, sterker wordt door Jezus en steeds meer ontdekt wie hij/ zij echt is ?

Wat leert je kind?

  • Ik ben geliefd, mooi gemaakt en kostbaar
  • Ik word de baas van mijn denken
  • Ik hoef nooit bang te zijn
  • Ik ga bidden*
  • Er is geen ander zoals ik
  • Als ik het moeilijk heb weet ik hoe ik met boosheid, verdriet & angst kan omgaan
  • Hoe ik samen met Jezus anderen kan bemoedigen en Zijn stem leer verstaan

De afgelopen jaren heb ik ontdekt welke werkvormen en oefeningen goed werken bij alle kinderen. Waarbij de proclamatiekaart van Herman Boon de basis is geworden in mijn praktijk. Wat God zegt, over jou, in de bijbel is waar. Al deze beloftes op dit kaartje komen aan bod tijdens de training. Dus een combi tussen geestelijke werkelijkheid en psychologische aspecten. Waarbij het kind leert wie het werkelijk is in Christus. Identiteitstraining. En als God dit zelf tegen jullie kind zegt, landt het echt in het hart en kan je kind tot zijn of haar bestemming komen. Jullie krijgen na elke middag een mail waarin staat wat we hebben gedaan, zodat je thuis er verder mee kan.

Voor wie: Jongens & meiden tussen 7 t/m 12 jaar oud (max. 7 kinderen)

Wat: 7 trainingen van 1,5 uur waarvan 1 keer individueel het kind met ouder(s) en gebed en een toerusting voor ouders. In totaal rond 11 uren.

Waar: Slotenhagenstraat 48 in Zwolle

Investering: € 200,- incl. materiaal, notitieboekje, drinken en toerusting voor ouders.

22 september start er voor de 7e keer een nieuwe groep. Deze groep is vol. Als je interesse hebben laat het mij weten, dan kijken we wanneer er weer een nieuwe groep kan starten.

Wanneer: 22-09-2023, 29-09, 6-10, 13-10*, 20-10, 3-11 en 10-11 van 15.30 uur tot 17.00 uur. (*individueel kind met ouder(s) half uur) N.B. Bij minder dan vijf aanmeldingen kan het niet doorgaan.

Toerusting ouders Naast alle uitgebreide mailtjes voor de ouders waarin ik vertel wat we hebben gedaan is er ook een avond speciaal voor ouders: Hoe kan je thuis verder aan de slag met Sterker door Jezus? 17-11 van 20.00-21.30 uur.

Individueel de training:

Ook kan je kind de training individueel in de praktijk (of online) volgen met de ouder erbij. Dan is elk trainingsmoment 1 uur en is de investering € 70,- per keer (in totaal 7 keer). Ook is het mogelijk om dan aan een specifieke hulpvraag te werken.

Heb je nog vragen of wil jij je kind gelijk opgeven voor de training 'Sterker door Jezus'? Doe dit via: info@lottebloemkindercoach.nl of 0612262007

Het kaartje krijgen ze bij de training. Webshop – Herman Boon Ministries