“Lotte heeft ons geholpen om haar angst in het donker voor vreemde geluiden te overwinnen.”

Onze dochter heeft een angststoornis, daardoor loopt ze wat achter in de klas en heeft ze niet zoveel zelfvertrouwen.
Ze komt s ’avonds maar moeilijk in slaap en wacht net zo lang dat wij als ouders ook boven zijn en gaat dan gerust slapen.
Lotte heeft ons geholpen om haar angst in het donker voor vreemde geluiden te overwinnen. De sessies waren voor onze dochter plezierig en leerzaam en hebben we wat slapen betreft flinke stappen gemaakt. Ook voor ons als ouders hebben we geleerd hoe we met deze situatie het beste om kunnen gaan. Onze dochter gaat op dit moment weer rustig slapen en werken we er samen naar toe om haar angsten te overwinnen en haar zelfvertrouwen uit te breiden.

J.T. kindercoaching

"De klachten werden door een paar simpele veranderingen al duidelijk verbeterd."

Hoewel Lotte aangaf eigenlijk kinderen van iets oudere leeftijd te coachen, was het zeker ook geen probleem om ons te helpen. Wij zaten met een vraag over ons dochtertje Romee van 14 maand die veelal last had van gil en driftbuien. We werden er radeloos van. Na slechts een intake en 1 vervolggesprek heeft Lotte ons goede tips kunnen geven waarmee we verder konden. Lotte denkt over dingen na waar je zelf niet stil bij zou staan en zoekt dit voor je uit. De klachten werden door een paar simpele veranderingen al duidelijk verbeterd. Verder geeft ze je het gevoel dat ze alle tijd voor je heeft.

Lotte , hartstikke bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan. We hebben nu een ontzettend lief meisje teruggekregen.

Groetjes Monique, opvoedcoaching

'Ik vond het fijn dat je met me mee dacht over hoe ik minder bang kon worden'.

Beste Lotte,

Bedankt voor de gezellige uurtjes die we samen hebben gehad. Ik vond het fijn dat je met me mee dacht over hoe ik minder bang kon worden. Heel erg bedankt!

Groetjes A.  kindercoaching

'Ik heb bij Lotte verschillende dingen besproken waar ik tegen aan liep. Wat voor mij nodig was maar ook voor de kinderen.'

Na een heftige tijd van klussen en verhuizen naar een andere woonplaats was mijn hoofd heel vol. Het lukte niet om in huis de dingen te doen en reageren op de kinderen was daardoor ook lastig. Door op zoek te gaan naar een coach (christelijk) kwam ik bij Lotte terecht. Ik heb bij haar verschillende dingen besproken waar ik tegen aan liep. Wat voor mij nodig was maar ook voor de kinderen. Dankbaar ben ik voor de fijne begeleiding en alle tips en tops om verder te kunnen met een hoofd wat leeg is geworden.

E.W. opvoedcoaching

'Lotte heeft onze zoon geleerd dat hij vooral last had van nare gedachten en heeft hem geleerd de baas te worden van zijn eigen gedachten.'

Onze zoon van 11 voelde zich vaak boos en verdrietig. Voor zijn gevoel lag dat aan nare omstandigheden, waar hij geen invloed op had. Lotte heeft onze zoon geleerd dat hij vooral last had van nare gedachten en heeft hem geleerd de baas te worden van zijn eigen gedachten. Ook leerde ze ons als ouders erkenning te geven voor zijn gevoelens over nare omstandigheden. Dit erkennen van zijn gevoel en het ontwikkelen van positieve gedachten heeft hem geholpen zich weer goed te voelen.

(kindercoaching sessies online, vanwege lange reistijd)

'Samen met Lotte hebben we bekeken hoe de situatie was en hoe onze zoon (en wijzelf ook) in elkaar stak. Ook is het erg nuttig om dit samen als echtpaar te doen.' 

We kwamen bij Lotte omdat we wat aan het worstelen waren met onze zoon (4 jaar). We hadden het gevoel dat we maar wat deden en geen goede tools hadden. Samen met Lotte hebben we bekeken hoe de situatie was en hoe onze zoon (en wijzelf ook) in elkaar stak. We hebben wat tips en tricks gekregen, die wij hebben toegepast. Dat was erg fijn en nuttig. Ook fijn om regelmatig met elkaar te spreken. Ook is het erg nuttig om dit samen als echtpaar te doen. Lotte heeft ook nog met Aaron gebeden. Dit vond hij heel spannend. Maar het was zo fijn om met een christelijke coach even te duiken in deze opvoedkwestie. Lotte heeft ons goed begeleid en ons ook veel ruimte gegeven om zelf input te geven en na te denken. Het was heel fijn dat zij meedacht en de situatie voor ons uittekende. We hebben er veel aan gehad.

opvoedcoaching

' Tijdens de sessies bij Lotte zijn we hier dieper op ingegaan en hebben we handvaten gekregen om deze boosheid voor te zijn. '

Met onze zoon van 6 hebben wij een aantal sessies gedaan bij Lotte. Hij was vaak boos en kon daarbij ook fysiek worden en z’n broertje slaan. Tijdens de sessies bij Lotte zijn we hier dieper op ingegaan en hebben we handvaten gekregen om deze boosheid voor te zijn. Hierdoor hebben wij als ouders meer begrip gekregen en kunnen we ons kind beter helpen. Onze zoon vond het erg leuk en was meteen vertrouwd met Lotte. Hij vraagt vaak wanneer hij weer naar Lotte mag. Ik wil andere ouders graag meegeven dat je niet alleen oplossingen hoeft te zoeken, vraag professionele hulp. Het heeft ons erg geholpen!

Opvoedcoaching en kindercoaching

' We hebben gemerkt dat onze dochter nu meer uitspreekt wat ze vindt en voelt '

“Onze dochter heeft bij Lotte de training sterker door Jezus gevolgd. Reden voor ons om naar Lotte te gaan was haar christelijke achtergrond in combinatie met de weerbaarheidstraining. We hebben gemerkt dat onze dochter nu meer uitspreekt wat ze vindt en voelt. Verder waren we erg geraakt door de lifechanging prayer. In eerste instantie waren we wat sceptisch maar wat een mooie dingen mocht onze dochter zien, beelden van God die heel waardevol zijn.”

Dochter van 7 jaar oud, training: Sterker door Jezus

'Onze zoon vond het erg fijn om met haar te kunnen praten en heeft hem ook zeker geholpen.'

Hele goede ervaring met Lotte. Onze zoon vond het erg fijn om met haar te kunnen praten en heeft hem ook zeker geholpen. Om aardiger over zichzelf te denken, rotgedachten weg te sturen. En hoe je nieuwe vrienden kan leren kennen.

kindercoaching

'Lotte kan je goed laten ZIEN. ' 

Lotte kan goed uitleggen. Lotte kan je goed laten ZIEN. Lotte kan goed dingen doen. Goed zoo Lotte !!!

Ik hou van: de ballon kapot schieten; de spiegel; !!!!!; snoep; klimmen; dictee; spelling; Lotte goed.

Jongen van 7 jaar oud, training: Sterker door Jezus.

'Ook heeft hij een sterke overtuiging gekregen dat God echt bij hem is. Juist in de alledaagse dingen'

Onze zoon is met veel plezier naar de training gegaan. De eerste keer was spannend, maar daarna was het ijs gebroken en ging hij met plezier! De proclamatiekaart staat vanaf dag 1 op zijn nachtkastje en wordt er regelmatig bij gepakt. Hij heeft tijdens de training echt geleerd hoe hij zijn gedachten kan ombuigen tot positieve gedachten. Ook heeft hij een sterke overtuiging gekregen dat God echt bij hem is. Juist in de alledaagse dingen. Als je 8 bent en je leert deze dingen dan is dat toch echt gaaf! Als we nu op zondag met het gezin oefenen in het verstaan van Gods stem dat zegt hij: “Dat weet ik al hoor!” en zoekt hij een chillplekje onder de tafel om de oefeningen te doen die staan in het boek die we samen doornemen. Want dat mocht bij Lotte ook altijd! Gun deze training aan je kind, het is zo waardevol! En gezellig😊

zoon van 8 jaar oud, training: Sterker door Jezus

' Mijn zoontje heeft veel aan de specifieke oefeningen gehad '

“Ik ben met mijn zoontje bij Lotte gekomen vanwege een stuk boosheid en het ontwikkelen van een stuk weerbaarheid. Het contact is vanaf het begin heel plezierig en toegankelijk verlopen. Lotte heeft een hele fijne praktijkomgeving met een veilige sfeer. Mijn zoontje voelde zich meteen op zijn gemak. Lotte maakt tijdens de sessies heel ontspannen contact en zet spelenderwijs veel mooie tools in. Mijn zoontje heeft veel aan de specifieke oefeningen gehad. Ook de afronding samen met alle tips en adviezen maken het compleet. Kortom, een echt goed adres en zeker een aanrader!”

kindercoaching

'Ik heb ook geleerd dat je moeilijke dingen gewoon kunt proberen en niet gelijk op hoeft te geven.'

Ik vind het aan te raden om met Lotte in gesprek te gaan. Ze heeft veel wijsheid in wat ze doet. Ze heeft me geholpen om problemen op een creatieve manier op te lossen. Ik heb ook geleerd dat je moeilijke dingen gewoon kunt proberen en niet gelijk op hoeft te geven. Niet geschoten is altijd mis en vaak lukt het dan toch nog. Lotte is aardig, kan goed luisteren en ziet overal oplossingen in.

kindercoaching

'Elke week aan de slag met jezelf en hoe je Jezus daarbij kunt betrekken. Wat een waardevolle manier en wat werkt de Heilige Geest!' 

Een training om kinderen te leren wie je echt bent en hoe je sterker kunt worden in combinatie met het christelijk geloof. Wauw, dat is echt wat voor onze dochter van 7 jaar!! Als ik haar weer ophaalde merkte ik een hele bijzondere rust. Met liefde bracht ik onze dochter naar Zwolle voor de training.... wat elke week ong. 40 minuten rijden was. Lotte is lief, puur, rustig en betrokken. Elke week aan de slag met jezelf en hoe je Jezus daarbij kunt betrekken. Wat een waardevolle manier en wat werkt de Heilige Geest! Aanrader!!

Meisje van 7 jaar oud, training Sterker door Jezus.

'Lotte deed verschillende oefeningen met hem, waardoor hij inzicht kreeg hoe hij in verschillende situaties anders kan reageren'.

Wij zijn bij Lotte terecht gekomen via internet. Al een tijdje worstelen wij met het gedrag van onze zoon van 8. Hij kan erg overheersend zijn en constant met zijn broer in de clinch liggen. Lotte deed verschillende oefeningen met hem, waardoor hij inzicht kreeg hoe hij in verschillende situaties anders kan reageren. Dit werkte positief. Ook binnen het gezin kregen we tips om bijvoorbeeld een andere dagindeling te hanteren. Dit geeft ons veel rust. Wij zijn blij dat we deze stap hebben gezet. Lotte heeft heel veel geduld en al snel door hoe het anders kan. Nogmaals bedankt Lotte!

kindercoaching

' Lotte heeft onze zoon dichterbij zichzelf gebracht en zoveel mooie tools aangereikt om Jezus elke dag te ervaren en te betrekken bij alledaagse dingen.'

Met onze zoon heeft Lotte 1-op- 1 de training Sterker met Jezus gedaan + nog een hulpvraag. Wat zijn we dankbaar dat we deze investering hebben gedaan. Lotte heeft op zo'n liefdevolle en creatieve manier onze zoon dichterbij zichzelf gebracht en zoveel mooie tools aangereikt om Jezus elke dag te ervaren en te betrekken bij alledaagse dingen. Ontzettend waardevol. Onze zoon weet nu wat hij moet doen als hij overprikkeld raakt of erg boos. En als het toch misgaat, dan kan hij zich sneller en makkelijker herpakken. Ook in het horen van Gods stem merken we dat hij zekerder is geworden. En het leuke is...als ouders hebben we er ook weer zoveel van geleerd, ook voor onze andere kinderen. Lotte is echt een bijzondere kindercoach die zich laat leiden door de Heilig Geest. Een absolute aanrader!

Online training: Sterker door Jezus

'Hij wordt er nu minder boos om en kan het beter plaatsen..'

Je hebt ons goed geholpen om 'het te laten vallen' en ' straks weer verder' als de planning voor onze zoon iets anders liep dan hij zelf bedacht had. En om prikkels te laten vallen in o.a. de drukke klas....
Hij wordt er nu minder boos om en kan het beter plaatsen..

S.W. kindercoaching

‘Ze wisselde goed af met leuke en nuttige oefeningen’

Ik heb wat gehad aan de gesprekken met Lotte. Nu ben ik minder bang om ziek te worden. Het gaat nu echt wel beter hierdoor. Lotte was erg aardig en begripvol.
Ze wisselde goed af met leuke en nuttige oefeningen.

kindercoaching

'Ze weet hoe ze meer haar gevoel kan uiten en haar grens kan zetten als iemand er over heen gaat.'

Dank voor je inzet en de gesprekken met onze dochter. Het heeft veel gebracht. Ze heeft zich enorm gezien gevoeld en er is veel geopend. We hebben met elkaar meer contact en dus ook verbinding. Ze weet hoe
ze meer haar gevoel kan uiten en haar grens kan zetten als iemand er overheen gaat. Wij zien dat ze beter in haar vel zit.

kindercoaching

'Ze heeft een soort rust over haar heen..'.

Lotte heeft onze dochter geholpen om meer weerbaarder te worden. Lotte had gelijk een goede band met onze dochter waardoor we in snelle stappen tot het probleem konden komen en dit konden oplossen. Lotte heeft een soort rust over haar heen, kan goed luisteren en omgaan met kinderen.

kindercoaching

' Ook nu, een tijdje na de training, blijft God haar mooie beelden geven en groeit ze hierin verder, zodat ze nu anderen ook hiermee kan bemoedigen '

Onze dochter (8 jaar) volgde bij Lotte de training Sterker door Jezus. Wat een geweldige tijd heeft ze gehad! Iedere week keek ze er weer naar uit om op vrijdag uit school naar Lotte te gaan. Ze mocht er bijvoorbeeld leren ervaren hoe God tot haar spreekt. Ze leerde dat Hij daarvoor bijvoorbeeld beelden gebruikt en ging ook veel beelden zien! De middag met Life Changing Prayer was enorm bijzonder. Jezus nam haar gedurende 40 minuten mee in een prachtige reis vol beelden. Ook nu, een tijdje na de training, blijft God haar mooie beelden geven en groeit ze hierin verder, zodat ze nu anderen ook hiermee kan bemoedigen. Zoals bijvoorbeeld ook haar jongere zusje die in haar gebed aan het groeien is en soms een beeld krijgt voor een ander. Zij kan nu niet wachten om ook naar de training te gaan! We raden deze training bij Lotte van harte aan!

B&B, Training: Sterker door Jezus

‘Mede door haar kundig advies heb ik, voor mijzelf, weer het gevoel gekregen dat ik aan het opvoeden ben.’

Als pas gescheiden moeder van twee jonge kinderen zag ik het opvoeden niet helder meer. Ik had aardig wat blinde vlekken. Mijn kinderen liepen, als het ware, over mij heen.
Lotte gaf mijn inzicht, tips en oefeningen waarmee ik aan de slag kon.
Mede door haar kundig advies heb ik, voor mijzelf, weer het gevoel gekregen dat ik aan het opvoeden ben.
Het is weer gezellig in huis!

A. opvoedcoaching

'Hij zei: 'dat ik nooit alleen ben, dat God van mij houdt en Hij mij wil helpen'.

Bedankt Lotte voor deze mooie en waardevolle training waar onze zoon van 7 aan deel mocht nemen. De eerste keer vond hij het ontzettend spannend om naar de training te gaan, maar de spanning was gelijk na de eerste keer weg. Hij voelde zich veilig bij jou. In jouw terugkoppelingen na elk trainingsmoment, lazen we hoe je aansluit bij de kinderen en verpakt met leuke activiteiten hun leerde dat ze sterk zijn met Jezus! Aan onze zoon vroegen we wat hij heeft meegenomen uit de training. Hij zei: 'dat ik nooit alleen ben, dat God van mij houdt en Hij mij wil helpen'. Prachtig, dank je wel!

Jongen van 7 jaar oud, training: Sterker door Jezus

'Ik kwam voor mijn dochter, maar ben zelf ook enorm geholpen!'

Ik heb Lotte ervaren als een hele lieve vrouw, met een groot warm hart voor mensen. Heel bijzonder om te ervaren vond ik dat ze zo dicht met God leeft en ze de Heilige Geest Zijn werk laat doen in de gesprekken. En wauw wat kwamen daar mooie dingen uit voort. Ik kwam voor mijn dochter, maar ben zelf ook enorm geholpen! Door een lifechanging gebed heeft God mij opnieuw op een hele bijzonder manier laten zien hoeveel Hij van mij houdt. Hij heeft mij bevrijd van de leugens die ik over mezelf geloofde. Heel veel dank hiervoor Lotte, dat je zo samen met God mensen en kinderen coacht!

opvoedcoaching

' Ik kon alles in vertrouwen zeggen '

Lieve Lotte, Heel erg bedankt voor je hulp! Het heeft me echt geholpen en ik vond het ook fijn. Je hebt fijne en goeie tips gegeven en ik kon alles in vertrouwen zeggen. We hebben fijne gesprekken gehad en daar ben ik dankbaar voor. Daarom heb ik ook wat lekkers voor je gebakken, geniet er maar lekker van. Liefs

Jongeren coaching

'Ze kon van haar angst afkomen'.

J vond de gesprekken met jou fijn, omdat ze van haar angst kon afkomen. J vond de sfeer knus en fijn om met je over haar angst te praten.

kindercoaching

‘We hebben ontdekt waar de boze buien door ontstaan én vooral hoe we daar met z’n allen mee om konden gaan en escalaties voorkomen!' 

We hebben hulp aan Lotte gevraagd ivm de boze buien van onze dochter. Zonder oordeel, zonder een schuldige aan te wijzen, is Lotte snel bij de kern gekomen en hebben we ontdekt waar de boze buien door ontstaan én vooral hoe we daar met z’n allen mee om konden gaan en escalaties voorkomen! Wat ons als ouders een flinke klus leek, werd door Lotte behapbaar gemaakt en konden we samen als gezin groeien naar een fijner contact met elkaar. Het gaf opluchting bij onze dochter en bij ons weer ruimte in de opvoeding! Lotte biedt haar hulp laagdrempelig en doeltreffend aan, heeft een heldere lijn en is ook flexibel en creatief als het proces net even wat anders nodig had.
Alle sessies heeft onze dochter met één van ons als ouders erbij gedaan; dat maakte de overstap naar huis heel gemakkelijk! We konden vaak refereren aan een moment bij Lotte, wat onze dochter ook goed hielp in het oefenen.
Haar christelijke achtergrond bracht ze afgestemd in tijdens gesprekjes en oefeningen en waren daarmee ook een houvast voor onze dochter.
De steuntjes in de rug die wij als ouders kregen via de mail en de transparantie van Lotte daarin, hebben het hele begeleidingsproces erg waardevol gemaakt. We gaan met vertrouwen en plezier weer verder, dank Lotte!

Ouders van een dochter van 7- kindercoaching

'Ik heb geleerd op welke manieren je Gods stem kan verstaan.' 

Ik vond het elke keer weer leuk bij de training: Sterker door Jezus. Ik heb geleerd op welke manieren je Gods stem kan verstaan. Ik heb plaatjes gezien, kreeg woorden in mijn gedachten en ik kreeg soms een heel fijn gevoel. Ook heb ik geleerd dat je zelfs een brief naar Hem kan schrijven en dat Hij ook een antwoord geeft. Ik wil graag nog veel meer van Hem horen!

Meisje van 12 jaar oud, training: Sterker door Jezus

' Millia is er zichtbaar door veranderd'.

Van harte aanbevolen. Millia volgde de training: Sterker door Jezus. Leren hoe waardevol je bent. Hoe God naar je kijkt. Hoe om te gaan met leugens. God betrekken en leren bidden. Als ouder geef je ze wat mee maar hoe waardevol is dat om dat te leren door een training heen. Millia is er zichtbaar door veranderd.

Dochter 8 jaar oud, training: Sterker door Jezus

' We hebben ontdekt dat we in de 'negatieve' dingen ook positieve dingen kunnen zien en dat is heel waardevol '

Soms loop je best wel eens tegen dingen aan en is het niet zo gewoon om hulp te vragen. Wij hebben hier wel voor gekozen voor onze dochter en daar zijn we heel blij om. De gesprekken met Lotte zijn heel vertrouwelijk en fijn. Ook past ze de gesprekken goed aan naar waar onze dochter behoefte aan had en wat bij haar past. We hebben ontdekt dat we in de 'negatieve' dingen ook positieve dingen kunnen zien en dat is heel waardevol. Ook hebben we samen naar Gods stem geluisterd en dat is voor onze dochter en ook voor ons iets wat we ons hele leven mee kunnen nemen. Naast alle praktische tips voor onze dochter hebben wij ook voor ons als ouders tips gekregen die we in de praktijk kunnen brengen. Kortom; waardevolle tijd en nu vol goede moed de toekomst in!

Online kindercoaching

' Prachtig hoe je zo door het geloof heen kinderen sterker weet te maken '

Wij zijn voor onze dochter op zoek gegaan naar een christelijke kindercoach. We vonden het belangrijk om te kijken wat God hierin kon doen voor haar, samen met Lotte. We hadden zelf al veel tips en adviezen gevolgd van anderen, maar de angst zat diep en we wilden dit serieus nemen, zonder aan etiketten vast te komen zitten. . Wat we heel mooi vonden was dat jij samen met het kind kijkt naar wat de behoefte is van het kind. En dat je heel veel ruimte geeft aan de talenten en sterke kanten van het kind en tegelijkertijd God / Jezus en de Heilige Geest betrekt in dit plan. Zodat het Zijn plan is wat tot uitvoering komt voor het kind. Prachtig hoe je zo door het geloof heen kinderen sterker weet te maken. Want we hebben methodes en boeken genoeg, maar we hebben maar 1 God die een plan heeft voor ieder kind!

Kindercoaching

'Ze kwam na elke middag enthousiast thuis.'

Onze dochter heeft de training 'Sterker door Jezus' gevolgd bij Lotte. Ze kwam na elke middag enthousiast thuis. In de avond na de training ontvingen wij telkens een prachtige update van de middag. Zo uitgebreid dat je een heel goed beeld krijgt van de middag. Lotte is een lieve zorgzame vrouw, met veel liefde voor kinderen. We zijn blij dat onze dochter de training bij Lotte heeft gevolgd.

Dochter van 8 jaar oud, training: Sterker door Jezus

'Ze heeft inzichtelijk gemaakt waar de negatieve, rode gedachten zitten en op welke manier je ook “groen” kunt denken.'

Lotte heeft onze zoon van negen (en ons) geholpen om inzicht en handvatten te krijgen wat betreft zijn boze buien thuis. 

 Ze gaf de mooie bewoording: “Boze buien die zo heftig zijn als een race auto.” Dat was voor onze race fan een (h)erkenning in zijn woede. 

 Ze heeft inzichtelijk gemaakt waar de negatieve, rode gedachten zitten en op welke manier je ook “groen” kunt denken. 

We kregen praktische handvatten mee voor naar huis (emotiekaart, denken-doen-voelen, kwaliteiten, woorden met je schild afweren of juist vangen, afspraken als … dan …, zinnen op papier, hoe zeg je iets, hoe sta je) en tijdens de sessies oefende hij er ook mee. Mooi ook dat hij zijn eigen doel kon formuleren en er een “viermoment” aan vast kon plakken. 

 De boze buien zijn nog niet weg, (boos mag je zijn) maar het inzicht dat hij er juist dàn mee kan oefenen was ook waardevol. 

 Lotte heeft een fijne praktijk aan huis en is heel hartelijk naar ons geweest. 

 De mailtjes naderhand waren ook fijn, daarin konden we alles van de sessie nog eens rustig teruglezen. Een aanrader dus!

Kindercoaching

' Fijn met Lotte te bidden, sparren, inzicht te krijgen en bemoediging om door te gaan! '

Bij Lotte won ik een apk voor het gezin. Twee momenten met mijn vrouw naar Lotte toe. We vertelden ons verhaal en hoe heftig ons leven momenteel is. Lotte ging met ons mee op reis; langs verleden, langs heden en bovenal langs en met Jezus. Inzichtelijk maken waar we staan maar ook waar Jezus staat! Als de grote beschermer en Vriend om ons gezin heen. Houdt ons vast. Van de jongste tot de oudste. Hij houdt ons allemaal vast. Fijn met Lotte te bidden, sparren, inzicht te krijgen en bemoediging om door te gaan! Henry & Marieke

Gezins APK