“Lotte heeft ons geholpen om haar angst in het donker voor vreemde geluiden te overwinnen.”

Onze dochter heeft een angststoornis, daardoor loopt ze wat achter in de klas en heeft ze niet zoveel zelfvertrouwen.
Ze komt s ’avonds maar moeilijk in slaap en wacht net zo lang dat wij als ouders ook boven zijn en gaat dan gerust slapen.
Lotte heeft ons geholpen om haar angst in het donker voor vreemde geluiden te overwinnen. De sessies waren voor onze dochter plezierig en leerzaam en hebben we wat slapen betreft flinke stappen gemaakt. Ook voor ons als ouders hebben we geleerd hoe we met deze situatie het beste om kunnen gaan. Onze dochter gaat op dit moment weer rustig slapen en werken we er samen naar toe om haar angsten te overwinnen en haar zelfvertrouwen uit te breiden.

J.T. , november 2018

"De klachten werden door een paar simpele veranderingen al duidelijk verbeterd."

Hoewel Lotte aangaf eigenlijk kinderen van iets oudere leeftijd te coachen, was het zeker ook geen probleem om ons te helpen. Wij zaten met een vraag over ons dochtertje Romee van 14 maand die veelal last had van gil en driftbuien. We werden er radeloos van. Na slechts een intake en 1 vervolggesprek heeft Lotte ons goede tips kunnen geven waarmee we verder konden. Lotte denkt over dingen na waar je zelf niet stil bij zou staan en zoekt dit voor je uit. De klachten werden door een paar simpele veranderingen al duidelijk verbeterd. Verder geeft ze je het gevoel dat ze alle tijd voor je heeft.

Lotte , hartstikke bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan. We hebben nu een ontzettend lief meisje teruggekregen.

Groetjes Monique,  januari 2019

 

'Ik vond het fijn dat je met me mee dacht over hoe ik minder bang kon worden'.

Beste Lotte,

Bedankt voor de gezellige uurtjes die we samen hebben gehad. Ik vond het fijn dat je met me mee dacht over hoe ik minder bang kon worden. Heel erg bedankt!

Groetjes A.     februari 2019

'Ik heb bij Lotte verschillende dingen besproken waar ik tegen aan liep. Wat voor mij nodig was maar ook voor de kinderen.'

Na een heftige tijd van klussen en verhuizen naar een andere woonplaats was mijn hoofd heel vol. Het lukte niet om in huis de dingen te doen en reageren op de kinderen was daardoor ook lastig. Door op zoek te gaan naar een coach (christelijk) kwam ik bij Lotte terecht. Ik heb bij haar verschillende dingen besproken waar ik tegen aan liep. Wat voor mij nodig was maar ook voor de kinderen. Dankbaar ben ik voor de fijne begeleiding en alle tips en tops om verder te kunnen met een hoofd wat leeg is geworden.

E.W. februari 2019

'Ik heb ook geleerd dat je moeilijke dingen gewoon kunt proberen en niet gelijk op hoeft te geven.'

Ik vind het aan te raden om met Lotte in gesprek te gaan. Ze heeft veel wijsheid in wat ze doet. Ze heeft me geholpen om problemen op een creatieve manier op te lossen. Ik heb ook geleerd dat je moeilijke dingen gewoon kunt proberen en niet gelijk op hoeft te geven. Niet geschoten is altijd mis en vaak lukt het dan toch nog. Lotte is aardig, kan goed luisteren en ziet overal oplossingen in.

mei 2020

'Hij wordt er nu minder boos om en kan het beter plaatsen..'

Je hebt ons goed geholpen om 'het te laten vallen' en ' straks weer verder' als de planning voor onze zoon iets anders liep dan hij zelf bedacht had. En om prikkels te laten vallen in o.a. de drukke klas....
Hij wordt er nu minder boos om en kan het beter plaatsen..

S.W. maart 2019

‘Ze wisselde goed af met leuke en nuttige oefeningen’

Ik heb wat gehad aan de gesprekken met Lotte. Nu ben ik minder bang om ziek te worden. Het gaat nu echt wel beter hierdoor. Lotte was erg aardig en begripvol.
Ze wisselde goed af met leuke en nuttige oefeningen.

juni 2019

‘Mede door haar kundig advies heb ik, voor mijzelf, weer het gevoel gekregen dat ik aan het opvoeden ben.’

Als pas gescheiden moeder van twee jonge kinderen zag ik het opvoeden niet helder meer. Ik had aardig wat blinde vlekken. Mijn kinderen liepen, als het ware, over mij heen.
Lotte gaf mijn inzicht, tips en oefeningen waarmee ik aan de slag kon.
Mede door haar kundig advies heb ik, voor mijzelf, weer het gevoel gekregen dat ik aan het opvoeden ben.
Het is weer gezellig in huis!

A. november 2019

‘We hebben ontdekt waar de boze buien door ontstaan én vooral hoe we daar met z’n allen mee om konden gaan en escalaties voorkomen!' 

We hebben hulp aan Lotte gevraagd ivm de boze buien van onze dochter. Zonder oordeel, zonder een schuldige aan te wijzen, is Lotte snel bij de kern gekomen en hebben we ontdekt waar de boze buien door ontstaan én vooral hoe we daar met z’n allen mee om konden gaan en escalaties voorkomen! Wat ons als ouders een flinke klus leek, werd door Lotte behapbaar gemaakt en konden we samen als gezin groeien naar een fijner contact met elkaar. Het gaf opluchting bij onze dochter en bij ons weer ruimte in de opvoeding! Lotte biedt haar hulp laagdrempelig en doeltreffend aan, heeft een heldere lijn en is ook flexibel en creatief als het proces net even wat anders nodig had.
Alle sessies heeft onze dochter met één van ons als ouders erbij gedaan; dat maakte de overstap naar huis heel gemakkelijk! We konden vaak refereren aan een moment bij Lotte, wat onze dochter ook goed hielp in het oefenen.
Haar christelijke achtergrond bracht ze afgestemd in tijdens gesprekjes en oefeningen en waren daarmee ook een houvast voor onze dochter.
De steuntjes in de rug die wij als ouders kregen via de mail en de transparantie van Lotte daarin, hebben het hele begeleidingsproces erg waardevol gemaakt. We gaan met vertrouwen en plezier weer verder, dank Lotte!

Ouders van een dochter van 7- december 2019