Skip to content

“Lotte heeft ons geholpen om haar angst in het donker voor vreemde geluiden te overwinnen.”

Onze dochter heeft een angststoornis, daardoor loopt ze wat achter in de klas en heeft ze niet zoveel zelfvertrouwen.
Ze komt s ’avonds maar moeilijk in slaap en wacht net zo lang dat wij als ouders ook boven zijn en gaat dan gerust slapen.
Lotte heeft ons geholpen om haar angst in het donker voor vreemde geluiden te overwinnen. De sessies waren voor onze dochter plezierig en leerzaam en hebben we wat slapen betreft flinke stappen gemaakt. Ook voor ons als ouders hebben we geleerd hoe we met deze situatie het beste om kunnen gaan. Onze dochter gaat op dit moment weer rustig slapen en werken we er samen naar toe om haar angsten te overwinnen en haar zelfvertrouwen uit te breiden.

J.T. , november 2018

"De klachten werden door een paar simpele veranderingen al duidelijk verbeterd."

Hoewel Lotte aangaf eigenlijk kinderen van iets oudere leeftijd te coachen, was het zeker ook geen probleem om ons te helpen. Wij zaten met een vraag over ons dochtertje Romee van 14 maand die veelal last had van gil en driftbuien. We werden er radeloos van. Na slechts een intake en 1 vervolggesprek heeft Lotte ons goede tips kunnen geven waarmee we verder konden. Lotte denkt over dingen na waar je zelf niet stil bij zou staan en zoekt dit voor je uit. De klachten werden door een paar simpele veranderingen al duidelijk verbeterd. Verder geeft ze je het gevoel dat ze alle tijd voor je heeft.

Lotte , hartstikke bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan. We hebben nu een ontzettend lief meisje teruggekregen.

Groetjes Monique,  januari 2019

 

'Ik vond het fijn dat je met me mee dacht over hoe ik minder bang kon worden'.

Beste Lotte,

Bedankt voor de gezellige uurtjes die we samen hebben gehad. Ik vond het fijn dat je met me mee dacht over hoe ik minder bang kon worden. Heel erg bedankt!

Groetjes A.     februari 2019

'Ik heb bij Lotte verschillende dingen besproken waar ik tegen aan liep. Wat voor mij nodig was maar ook voor de kinderen.'

Na een heftige tijd van klussen en verhuizen naar een andere woonplaats was mijn hoofd heel vol. Het lukte niet om in huis de dingen te doen en reageren op de kinderen was daardoor ook lastig. Door op zoek te gaan naar een coach (christelijk) kwam ik bij Lotte terecht. Ik heb bij haar verschillende dingen besproken waar ik tegen aan liep. Wat voor mij nodig was maar ook voor de kinderen. Dankbaar ben ik voor de fijne begeleiding en alle tips en tops om verder te kunnen met een hoofd wat leeg is geworden.

E.W. februari 2019

'Hij wordt er nu minder boos om en kan het beter plaatsen..'

Je hebt ons goed geholpen om 'het te laten vallen' en ' straks weer verder' als de planning voor onze zoon iets anders liep dan hij zelf bedacht had. En om prikkels te laten vallen in o.a. de drukke klas....
Hij wordt er nu minder boos om en kan het beter plaatsen..

S.W. maart 2019

‘Ze wisselde goed af met leuke en nuttige oefeningen’

Ik heb wat gehad aan de gesprekken met Lotte. Nu ben ik minder bang om ziek te worden. Het gaat nu echt wel beter hierdoor. Lotte was erg aardig en begripvol.
Ze wisselde goed af met leuke en nuttige oefeningen.

juni 2019

Scroll To Top