WYSIWYG DEMO
Dit is een demo website

Archief

‘Als ik vijf ben dan doe ik het’

Eerder was hij wel eens boos of ik op hem als ik vond dat hij ‘normaal’ moest doen. Zo stom! De laatste weken zie ik dat pas in. Ik heb veel te veel van hem gevraagd en nu ik dat niet meer doe gaat het echt goed.

Tijdens de lock down kreeg ik een telefoontje van een bezorgde moeder. Haar zoontje van vier is erg verlegen en wil nooit bij iemand uit de klas spelen. Als ze hem bij opa en oma ophaalt is zijn gedrag opeens anders. Ze zou zo graag willen dat hij onbezorgd bij andere kinderen speelt.

Lees verder

Wat kan je leven opeens zo anders zijn…

Ergens ga je gewoon door en besef je het allemaal niet zo. En wordt het al heel normaal dat je moeder ziek is. Dat ze niet meer thuis is maar in het ziekenhuis.
Ik had voor mijzelf op mijn 15e een besluit genomen dat ik zoveel mogelijk voor mijn zusje en ouders zou gaan zorgen. Ik hield mijzelf bezig om niet na te hoeven denken.
Ergens wist ik in al die tijd dat het goed zou komen met mijn moeder, dat ze weer uit de coma zou komen en dat ze er vast beter uit zou komen, dan de doctoren op dat moment vertelden. Mijn moeder vertelde voor de operatie, ik leg mijn leven in Gods handen.

Lees verder

Nu ook online coaching mogelijk

Nu ook online coaching mogelijk Juist nu zitten sommige ouders met hun handen in het haar .. Door alle onrust of compleet ander ritme.. Door thuiswerken, thuisonderwijs voor de kinderen en de opvoeding die soms meer duidelijkheid en ontspanning vraagt. Ik wil jullie graag online coachen. Zodat jullie weer het balans in het gezin terugvinden.…

Lees verder